Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / MINA MAKEUPLOOKER

Día de los muertos

IMG_6423 IMG_6464Jag och Thomas satt och kikade på ett reseprogram från Mexiko igår kväll och så kom jag och tänka på en “Día de los muertos / sugar skull-sminkning” (vet inte riktigt vad man kallar det) som jag gjorde för snart två år sedan. För två år sedan fotograferade jag aldrig mina sminkningar med systemkamera utan använde endast kameran på mobilen. Det är lite tråkigt nu i efterhand att man inte har bättre bilder på gamla sminkningar men men :-) Det är sällan jag gör så här lite galna sminkningar längre, får aldrig ro till att sitta ner och leka loss. Måste bli bättre på det, det är ju så himla kul! Tycker ni sånt är kul eller vill ni hellre se “vanliga” sminkningar?

Día de los muertos betyder “de dödas dag” och är en viktig religiös helgdag i Mexiko som infaller på allhelgonahelgen. Jag minns när vi var i Mexiko för tre år sedan, då såg man utsmyckade döskallar överallt :-)

No Comments

    Leave a Reply