Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

LYX vs. BUDGET

Löning! Bästa tiden på månaden, hehe. Är du en sån som blir shoppingsugen så snart lönen trillar in på kontot? :-) Jag har faktiskt satt ett litet “shopping-förbud” på mig själv nu. Det kostar så mycket att flytta (ja, det blir vad man gör det till) med nya möbler, renovering, inredningsdetaljer osv. så jag försöker spara så mycket jag kan :-) Men lagom för löning vill jag iaf passa på att tipsa om några produkter i både lyx och budgetklassen som hjälper till att skapa en fin sommarkysst look!dupes

6 Comments

 • Annika
  25 May, 2016 at 14:16

  Oh ja, det är alltid lika kul när lönen trillar in. Sen betalar man räkningar och så var det med det liksom :-)

  Såna här tips är så jädra uppskattat enligt mig. Fortsätt med det!

  Reply
  • isastar
   25 May, 2016 at 15:01

   Haha sant! Va kul att du gillar det, då ska jag fortsätta med liknande tips framöver! :-)

   Reply
 • Sofia
  25 May, 2016 at 15:00

  Åh vad smarta tips! Highlightern från Models Own ser sååå fin ut, är det ett nytt märke eller ;) hehe kram

  Reply
  • isastar
   25 May, 2016 at 15:04

   Den är superfin! :-) Kram

   Reply
 • Sandra
  26 May, 2016 at 12:52

  Åh gärna mer sådana här inlägg! Det uppskattas verkligen i denna djungel av produkter :)
  Kram Sandra

  Reply
  • isastar
   26 May, 2016 at 13:50

   Va roligt! Då ska jag tipsa om fler :-) Kram

   Reply

Leave a Reply