Meny
EVENTS / NAGLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Butiksöppning och pressevent

eleven-butik-stockholmIgår besökte jag lanseringen av Elevens nya butik. Eleven har köpt upp Parfymeri L och nu gjort om butiken i Sturegallerian. Jag blir SÅ glad när jag ser ovanliga märken i en butik, ni vet sånt man bara vill klämma och känna på men som oftast bara finns på nätet. I eleven-butiken hittar du bland annat Pixi och The Balm.

eleven-butik-sturegallerianDom har även By Terry, ett märke som jag sett otroligt mycket på nätet men jag har faktiskt aldrig testat något. Jag föll pladask för den fina Sun Designer Palette som hade superfina skimrande och matta puder för en solkysst hy! Måste ha! ♥

presskontakternaEfter det så sprang jag och mina vänner vidare till Presskontakterna. Där hölls en presslansering av ett nytt nagellacksmärke – Smith & Cult. Jag har sett produkterna på nätet tidigare och ja, flaskorna är minst lika vackra i verkligheten som på bild. Ni vet ju min svaghet för snygga förpackningar!

smith-and-cultFrida Selkirk var på plats och fixade vackra naglar på dom som ville, tjejer så väl som killar ;-) Alltså ser ni flaskorna?! Mums!

smith

5 Comments

 • Jannike
  27 May, 2016 at 17:48

  Kul att ses igår:)

  Reply
 • Kicki Burman
  29 May, 2016 at 09:08

  Åh du måste testa By Terry, jag jobbar med många av deras produkter och dom är maaagiska!! :)

  Reply
  • isastar
   29 May, 2016 at 18:40

   Åh, jaa jag har hört så mycket om dom! Måste nog ta och testa, något specifikt du rekommendera? :-) kram!

   Reply
 • Annika
  30 May, 2016 at 10:23

  By Terry i all ära, men 750 kr för solpuder är terribly dyrt för en knegare.

  Reply
  • isastar
   30 May, 2016 at 10:46

   Det kan jag hålla med om!

   Reply

Leave a Reply