Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FRÅGOR & SVAR / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / TIPS & TRICKS

Ska en Beauty Blender vara torr eller blöt?

beauty-blender-wet-dry

Jag blir fortfarande lite förvånad över att så många inte verkar ha provat att applicera sin foundation med hjälp av en Egg Sponge / Beauty Blender. Det kan ju vara det bästa som hänt i skönhetsvärlden på länge, om ni frågar mig! :-) Det lilla skumgummi-ägget expanderar när det blir blött och känns så skön på huden samtidigt som den ger ett jämnt och fint resultat.

Så, ska svampen vara torr eller blöt? Fuktar du svampen så kommer du få ett mer skirt och tunt resultat. Vill du istället ha ett mer täckande resultat så kan du använda svampen torr. Var noga med att rengöra svampen ofta, här hittar du min rengöringsguide för beauty blenders.

2 Comments

 • Annika
  30 May, 2016 at 10:21

  Jag provade en gång, med fuktad, men jag tyckte att all foundation fastnade i blendern.
  Får helt enkelt ge det en chans till.
  Som det är nu applicerar jag med fingrarna och är nöjd med det.

  Reply
  • isastar
   30 May, 2016 at 10:49

   Jo, alla sorters makeupsvampar suger ju åt sig en hel del produkt, speciellt om man jämför med fingrarna ;-) Dock tycker jag aldrig att man får ett så fint resultat med fingrar som med svamp. Jag har gått från svamp till borste, till fingrar och tillbaka till borste men just nu älskar jag min beauty blender! :-D

   Reply

Leave a Reply