Meny
ISABELLE GILLAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Essie Gel Couture Summer Collection 2016

essieessie2IMG_6266

Ännu mer nagellack! Essie slår på stort och bjuder denna sommar på hela fyra kollektioner där både flaska och pensel är skruvad. Coola va? Jag har aldrig sett skruvade flaskor förut men jag älskar det!

Det kommer totalt 42 färger i denna serie och ett topplack som ger en superglansig yta och gel-effekt utan att man behöver en UV-lampa. Kollektionerna heter Atelier (mjuka neutrala färger), First look (pasteller), Fashion Show (starka färger) och After Party (djupa mörka färger)

Essie Gel Couture har en ny förbättrad formula som lovar upp till 14 dagars hållbarhet. Kom ihåg att resultatet varierar från person till person, som alltid med nagellack. För mig sitter det sällan så länge som det utlovas men jag har naglar som lätt flisar sig. Måste bli bättre på att använda nagelbandsolja!

No Comments

    Leave a Reply