Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Miss Hippie

IMG_6143Dom senaste dagarna har jag testat den här nya mascaran från L’Oréal – Miss Hippie. Det är en volym-mascara som ska ge MEGA volym och göra dig festival-redo :-)

Så vad tycker jag so far? Jag tycker den är riktigt bra! Den är lagom kladdig utan att vara för blöt och fångar upp alla fransar samtidigt som den ger volym. Jag har bara två minus. 1. Borsten är något för stor för mina nedre fransar och det blir lätt att jag råkar kladda på huden. 2. Mina ögon tåras lätt i starkt solljus (vilket jag råkade ut för idag) och mascaran kladdade av sig. Annars tycker jag att denna mascara är väl värd pengarna och jag kommer fortsätta använda den :-)

Kostar 139krmisshippiemascaraMega_Volume_Miss_Hippie-Loreal

No Comments

    Leave a Reply