Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING / PRESSVISNING

Spa-event med Maria Nila

marianila1I veckan var jag inbjuden till Sturebadet tillsammans med Maria Nila och Vass PR. En mycket trevlig eftermiddag där vi (ett gäng bloggare) fick bada, äta goda snittar, basta, få massage och testa den nya hårvårdsserien som Maria Nila nyligen släppt. Jag har haft produkterna hemma ett par veckor så jag har hunnit testa dom en hel del redan och jag gillar dom väldigt mycket! marianila2Det kändes som en riktigt tjejkväll, så himla mysigt! Vi gick alla runt i morgonrockar och tofflor, och efter massagen fick vi även håret stylat. Lyxigt! :-)marianila3Head & Hair HEAL som den nya serien heter är perfekt för ett slitet hår. Den luktar också fantastiskt gott!  Något jag gillar med Maria Nilas  produkter är att dom är helt veganska!marianila5

No Comments

    Leave a Reply