Meny
NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Massera bort celluliter?

IMG_0248

En vanlig fråga som dyker upp när sommaren närmar sig och bikinin ska på. Går det att få bort celluliter utan att träna? Det påstår iallafall företaget Nu Skin.

Jag har fått hem ett pressprov av Nu Skin ageLOC Galvanic Body Spa som innehåller en apparat som ger galavaniska strömmar (som stimulerar cellenergin och förhöjer cirkulationen) samt 2 tillhörande krämer. Tanken är att man med detta kit ska kunna mildra intrycket av åldrande hud och celluliter samtidigt som huden blir fastare och får ett mer lent och tonat utseende.

IMG_0257IMG_0255

Så här funkar den: Den blå krämen används tillsammans med apparaten. Man applicerar en generös klick med gel/kräm på det område man vill behandla. Sedan slår man på apparaten och fuktar handen i vatten, detta för att aktivera den galvaniska strömmen.  Apparaten ger ifrån sig ett litet pip var tionde sekund för att visa att den är påslagen och fungerar som den ska. Sedan masserar man området i 5 minuter tills apparaten ger flera tätare pip för att visa att den är klar.

Detta ska göras 1 gång om dagen, 3 dagar i veckan för att uppnå effekt. Det står dock inte hur länge man ska hålla på utan det beror väl på från hud till hud. Man kan behandla ben, rumpa, lår, mage och armar.

Den vita krämen används sedan dagligen och innehåller ämnen som hjälper till att stimulera nedbrytningen av fett och mildra intrycket av celluliter, samt så innehåller den  ljusdiffusering som ska göra att huden ser mjukare och lenare ut.

Hela kitet kostar 4.475kr vilket är väldigt dyrt om du frågar mig. För ett så pass högt pris så skulle jag iallafall kräva att se resultat snabbt. Jag har provat den men inte så pass många gånger att jag kan se någon skillnad än så länge. Den gör inte ont och man känner inte “strömmen” på något sätt. Jag ska prova ett tag till och ge er en bättre recension – så vet ni om det är värt pengarna eller ej ;-)

Tror ni på att krämer kan ta bort celluliter eller är träning den enda utvägen?

2 Comments

 • Kati
  20 May, 2019 at 00:01

  Hej,

  Jag blev nyfiken hur det hade gått för dig sedan med apparaten? Fungerade det?

  Mvh
  Katl

  Reply
  • isastar
   21 May, 2019 at 11:19

   Hej! Jag såg faktiskt ingen skillnad!

   Reply

Leave a Reply