Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

NABLA Shade & Glow + Blossom Blush

IMG_6357Det italienska märket NABLA har skickat mig några av deras nyheter ( Shade & Glow samt Blossom Blush ) som lanserades den 31 maj. För er som inte känner till NABLA kan jag berätta att deras produkter är helt veganska och ej testade på djur. Pigmenten är fantastiska och kvaliteten mycket hög! Just nu så finns produkterna endast i deras egen webshop www.nablacosmetics.com vad jag vet men dom skickar till Sverige :-)

IMG_6353Just nu har NABLA alltså släppt nya highlighters, bronzers och rouger. Man kan köpa refills och fylla en egen palett eller så kan man köpa en singelförpackning som har spegel  i locket. Jag gillar det här med att man kan mixa som man vill :-) IMG_6363Som vanligt är pigmenten superbra och känslan är som silke! Jag älskar den ljusa highlightern Angel och Gotham är perfekt gråbrun för contouring :-)IMG_6354

2 Comments

Leave a Reply