Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Nya lägenheten!

renovering1Vy från köket mot vardagsrummet & en del av köket och lilla balkongen

Som jag skrev så fick vi nycklarna till nya lägenheten i tisdags. Sedan dess har det varit full rulle, vilket ni säkert förstår. I tisdags spenderade vi först någon timma med att inspektera –  vi hade ju faktiskt inte sett lägenheten sedan i februari då vi skrev på papperna. Sedan åkte vi till IKEA och fyllde bilen till bredden! Jag var helt slut på tisdagskväll när jag äntligen fick krypa ner i sängen.

Igår onsdag började vi med att åka till lägenheten tidigt på morgonen och träffade hantverkarna. Under dagen så började dom slipa alla golven och vi kunde inte hålla oss ifrån att åka förbi och kika efter jobbet. Jäklar så fräscht det kändes och då har vi inte ens börjat måla! :-)

renovering2Golvet före och efter slipning (innan vax).

Imorgon blir det ännu en tur till IKEA och annat småfix och sen i helgen ska vi sätta igång med målningen. Vi är lite i valet och kvalet om vi ska måla taket eller ej. Sjukt jobbigt att måla tak men det blir ju mycket fräschare. Vi får se! :-) Allt känns SÅ bra och både jag och Thomas får lyckorus flera gånger om dagen, haha! ♥

Jag ska hålla er uppdaterade med lägenheten, om ni vill? Tycker ni att det är kul om jag blandar lite innehåll här på bloggen? :-)

Kram på er!

18 Comments

Leave a Reply