Meny
HEMMA HOS OSS / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Måla, måla, måla..

flytt3Fin rosa färg men vi valde att måla vitt. 

Igår började vi dagen med ett besök på IKEA, som blev betydligt längre än tänkt. Varför kommer man alltid på tusen saker man behöver när man är på IKEA?! :-) Sedan åkte jag och Thomas till Frihamnen och hämtade en “fåtölj” som vi beställde för några veckor sedan. Efter det satte vi igång och målade, och målade och målade. Mina föräldrar är ju som sagt här så dom har hjälpt oss jättemycket. Idag ska vi fortsätta med målningen.

flytt1Här ser ni stolen/fåtöljen vi köpte. Dessutom kom leveransen med våra TV’s och ljudsystem igår också. Alltså jag längtar SÅ mycket tills vi får upp denna TV på väggen och jag kan ligga och streama netflix hela dagarna, hehe. flytt2Vi köpte fler lådor och skoställ till våra pax-garderober igår också, så Thomas har nästan skruvat ihop allt nu :-) Idag ska vi fortsätta skruva ihop möbler. Visst blev golven fina förresten? Vi är SÅ nöjda! :-) Nu gäller det bara att inte råka spilla färg.. kommer typ börja gråta om det händer, haha.

389 Comments

Leave a Reply