Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Sun Dripped

anastasia-glowkit-sundipped

Hej på er! Loggade precis in och såg nya designen här på sidan, ovant eller hur? Jag gillar Damernas Världs startsida mycket mer nu, gör ni? :-) Ska bara vänja mig lite vid bloggens utseende..

Behöver jag ens nämna vad jag har gjort hela dagen? Precis, varit i lägenheten. Vi hade 5 hantverkare där ett tag som alla pysslade med olika saker och det var totalt KAOS! haha :-) Men det ska nog bli riktigt bra till slut.

Mitt i allt kaos så stod det en budkille från FedEx med ett paket till mig. Mitt leende gick från öra till öra när jag såg att lådan var från Anastasia Beverly Hills!

anastasia-glowkitDet går ju inte att ha för många highlighters om du frågar mig, hehe. Dom här bronziga tonerna är inte ett undantag. Herreguuud så fina! ♥anastasia-sundipped-swatchJag har ju dom andra glow kiten sedan tidigare och dom tycker jag är lite pudrigare i formulan. Denna palett är mer krämig vilket faller mig mer i smaken.anastasia-beverlyhills-sundipped

4 Comments

 • Mari
  16 June, 2016 at 09:54

  Hej !
  Kan du visa hur man lägger på highligts? Du visar ibland hur man ska göra och det är till stor hjälp.
  Tack på förhand.

  Reply
  • isastar
   16 June, 2016 at 09:59

   Absolut! Ja ska se till att fixa ett sånt inlägg sen när jag kommit på plats i nya lägenheten nästa vecka och fått upp mina studiolampor! :-) kram!

   Reply
 • Linnea
  17 June, 2016 at 00:35

  Hej!
  Tror att Kicks.se redan har fått in dom där faktiskt :)

  Reply
  • isastar
   17 June, 2016 at 07:37

   Jaha, toppen i så fall! :-) superfin!

   Reply

Leave a Reply