Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Saker börjar komma på plats..

Untitled-1Eftersom ni tycker det är kul med renoveringsbilder så fortsätter jag :-) Jag har inte så mycket före-och-efter bilder att visa än eftersom vi liksom inte hunnit “så långt”. Här har ni bild på hantverkar-kaoset vi möttes av igår. I och för sig är den här bilden tagen när dom hade “packat ihop lite” och gått hem för dagen. TV-bänken har iaf kommit upp på väggen. Det är två IKEA-bänkar i serien bestå. Vi ska ha en toppskiva ovanpå och luckor sedan när allt är på plats.Untitled-2Köket tror jag inte jag har visat er så mycket av. Jag vill egentligen göra om hela köket men det felar inte på något sätt så vi behåller det som det är ett tag. Det är dyrt nog att flytta ;-) Elektrikern har iaf satt upp ny belysning under de övre luckorna. Jag kom också med på bild i Thomas spegel ;-)Untitled-3I stora badrummet stod det ett badkar bredvid toaletten men vi valde att sätta upp duschväggar istället. Dels för att vi inte använder badkar, jag har haft badkar i 3,5 år och använt det typ.. en gång bara för att. Sedan blir det mycket mer yta också när man viker in glasdörrarna.

Vi fick ett roligt brev från min pappa också. Han kände liksom att han ville inviga nya postboxen ;-) Så här står det “Tänkte att ni skulle få ett första brev i brevlådan.. och inte bara en massa paket-avier. Hoppas detta kan hjälpa er med en del at hyran.. eller ännu hellre hjälp med lånet. Grattis till nya lägenheten, Pappa” Gulligt! Men tyvärr vann vi inget på triss-lotterna :-(

Spara

36 Comments

Leave a Reply