Meny
FÖRE & EFTER / ÖGON

Bröllop!

emelie-före-efterHej från Sundsvall! Idag efter jobbet så satte vi oss i bilen och körde upp. Dryga 4 timmar senare så är vi äntligen hemma hos mina föräldrar och har nu ätit en sen men god middag :-)

Minns ni Emelie som jag gjorde en provsminkning på för ett tag sedan? Hon och André ska gifta sig imorgon och dessutom ska deras son Alfred ha namngivningsceremoni, det är därför vi är här. Så imorgon är det dags och jag står för smink och hår :-) Vi kommer göra en lite ljusare sminkning än den ovan. Det är viktigt att man känner igen sig själv och känner sig bekväm i sin bröllops-sminkning. Brukar man vanligtvis inte ha så mycket smink så tycker inte jag att man ska vräka på bara för att det är bröllop.

Jag har med mig kameran och ska ta lite bilder. Ska fråga om det är ok att jag visar några här sedan :-)

Godnatt från Norrland!

2 Comments

 • Lotta
  18 June, 2016 at 17:32

  Kul med före och efter bilder!

  Reply
  • isastar
   19 June, 2016 at 11:44

   Ja det tycker jag med. Men klantigt nog så glömmer jag ofta att ta förebilder, haha! :-)

   Reply

Leave a Reply