Meny
HÅRVÅRD & STYLING

Blond perfektion?

Jag testade en ny hårfärg i förra veckan. Inte en blondering men en färg som ljusade upp 1-2 nyanser. Jag har använt liknande färg förut och tänkte att det blir säkert bra. Meeen det blev gult. Fick sedan lite panik i helgen innan bröllopet och slängde därför i en färgbomb som skulle göra det mer “light beige”. Meeen det blev röda toner istället (!?).

Drog en stor suck och satte upp håret i en stram hästsvans fastän jag hade tänkt göra lockar dagen till ära. Trots hästsvans så återstår ju problemet fortfarande så nu funderar jag lite på om jag ska lägga pengarna på att gå till en frisör eller försöka fixa problemet själv.

Jag har iaf tänkt köpa LCC’s Blonde Perfection för att se om den kan få bort de mest gula tonerna. Har ni något tips på bra silvershampoo annars som kan vara värt att prova?

P-17864

 

4 Comments

 • Soffan
  20 June, 2016 at 20:40

  Jag har provat flera silvershampoo och tycker helt klart att FUDGE CLEAN BLONDE SHAMPOO är det bästa! Man får akta sig lite dock att ha i det för länge då det kan ge lite lila/blå slingor i håret ?

  Reply
  • isastar
   21 June, 2016 at 09:36

   Tack för tips, ska spana efter det! :-D kram

   Reply
 • Lotta
  21 June, 2016 at 16:16

  Det finns ju även stylingmousse med färg. Tror Depend har något. Ica Maxi eller färgbutiker har jag sett det i. Har själv en silverfärgad, och jag tänkte köpa ljusbrun eller liknande att sätta i utväxten. Ett tips jag fick från min Frissa!

  Reply
  • isastar
   21 June, 2016 at 16:18

   Ahh, jag har testat nån mousse någon gång men det hjälpte inte så mycket :-/ Kanske finns bättre sorter. Tack för tips! :-)

   Reply

Leave a Reply