Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Palett för vardagssminkningen!

IMG_6964 IMG_6972IMG_6980Jag har testat ett par produkter från ModelsOwn, ett relativt nytt brittiskt märke. Tidigare har märket mest satsat på nagellack men nu har man tagit fram en makeup kollektion med hela 500 produkter! Sjukt stort nysläpp men väldigt kul måste jag säga :-)

Förpackningarna är lekfulla med mycket färg och detaljer. Har ni hört talas om ModelsOwn tidigare?

// I’ve tried some new products from the brittish brand ModelsOwn. Have you heard about it?  IMG_6978Den här paletten heter A.M. Kit och innehåller sex ögonskuggor samt en rouge som passar för en vardagssminkning. Det finns även en P.M. Kit palett med skuggor för kvällssminkning. Jag gillar att det är en stor spegel i locket :-) Priset ligger på 249 kr styck och lanseras inom kort hos eleven.se.

// This palette is called A.M. kit and it has six eye shadows and one blush for a day time makeup. You can also find a P.M. Kit palette with shades for night time makeup in the collection.   IMG_6973IMG_6983

Och en liten uppdatering gällande flytten för er som vill veta hur det går; Igår slet vi som djur för att packa ihop våra liv i kartonger och sprang i trappor, bar och släpade i flera timmar.  Men nu är så gott som det mesta överflyttat och inatt sov vi i nya lägenheten för första gången! :-) Vi höll på och packade ur lådor till kl 02 inatt så idag är jag rätt så sliten. Och än är vi inte färdiga. Det är så sjukt jobbigt att flytta.. hur kommer det sig att man glömmer det efter varje flytt?! haha, typ förtränger det. Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply