Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

En paus med hudvård!

IMG_6991IMG_6990Igår fick jag en paus i all flytt, så himla härligt! Jag hade sedan länge en tid inbokad med ansiktsbehandling hos Laser & Estetik, som låg väldigt bra i tiden. Jag har normalt en bra hy och har alltid haft men de senaste två veckorna har varit väldigt stressiga (pga. flytten) och dessutom har jag sovit lite och ätit väldigt onyttigt och på konstiga tider vilket har påverkat min hud en del.

Kliniken ligger precis vid Sergels torg här i Stockholm. Så snart man kommer in i dom ljusa och lugna lokalerna så glömmer man alla människor och ljud utanför.IMG_6992IMG_7021Först tvättades allt mitt smink bort och därefter fick jag en kemisk peeling, något jag inte testat förut. Det sticker lite, typ som tusentals små nålar över hela huden. Peelingen rengör porerna på djupet samtidigt som den ger lyster till huden.

Efter det så fick jag ånga i hela ansiktet som öppnade upp porerna, sen kom vi till det jag såg mest fram emot – portömning! Jag får ibland finnar och små knottror i T-zonen (panna, näsa, haka) och där kan magen vara boven. Allt man äter och hur magen mår påverkar ens hy. Min mage är ju väldigt strulig (IBS) så det förvånar mig inte. Jag försöker verkligen att inte pilla och klämma själv för det blir så fula märken men efter att hudterapeuten hade klämt syntes det nästan ingenting, hon visste verkligen vad hon gjorde. Brukar ni klämma finnar och pormaskar själva? exuvianceAlla produkter som hon använde på mig kom från Exuviance, ett märke jag hört väldigt mycket om. Jag har dock trott att det är ett märke som bara är till för dom med dålig hy, men där hade jag fel. Alla produkter kändes väldigt lugnande och sköna på huden. Min hud brukar lätt kunna blossa upp av produkter som aktiverar.IMG_7101Behandlingen avslutades med en guldmask, well.. något guld fanns det tyvärr inte i den. Masken ska ge huden återfuktning och en lyster som är.. guldvärd iaf ;-) Massage på mina spända axlar fick jag också, välbehövligt!

Kände mig som en ny människa när jag vandrade hemåt. Verkligen baby-len i hela ansiktet, nu är jag redo för att fira Midsommar! Kram på er ♥

Tack till Alexandra som hjälpte mig att ta bilder.

Spara

480 Comments

Leave a Reply