Meny
HEMMA HOS OSS / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Det är kul igen! :-)

IMG_6402IMG_6403Söt ögonskuggspalett från Sephora som ser ut som ett anteckningsblock.

En ny dator gör verkligen mycket, jag är superpeppad på att blogga just nu! :-D Förut var det med en stor suck som jag tog fram datorn för jag visste att jag skulle få kämpa i flera minuter (upp till 20min) med att först öppna bilderna från kameran, redigera och sedan tog det ytterligare ett par minuter att sitta och vänta på internet skulle starta. Nu går allt så jäkla snabbt och smidigt att jag bara vill blogga hela tiden, haha! :-)

Jag började greja lite i mitt nya sminkrum igår. När vi väl skulle flytta så slängde jag mer eller mindre bara ner alla skönhetsprodukter i flyttkartongerna.. så det är kaos kan man säga, haha. Vill ni se mer av det? :-) Tänkte visa lite hur jag organiserar allt.

Idag ska jag till gamla lägenheten och hämta lite småsaker som blev kvar. Eftersom Thomas är i Danmark och tog med bilen dit så tänkte jag försöka mig på att “hyra” en car2go.. har ni sett dom? Små mini-bilar som man betalar för per minut, supersmart! :-)

No Comments

    Leave a Reply