Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

En titt i mitt badrumsskåp!

lgh1Nu börjar det mer och mer likna ett hem! :-) Thomas kom hem igår efter en vecka i Danmark hos familjen. Vi satte igång direkt och fick äntligen upp byrån/skänken som ni ser ovan till höger. Än så länge har vi inte bestämt vart något ska stå utan vi har bara packat upp allt och ställt saker på provisoriska ställen för att få bort alla flyttkartonger.

Som ni ser går färgskalan mestadels i vitt, grått och ek ;-) Vi vill ha ett ljust hem och undviker svarta möbler/detaljer i den mån det går.

Förresten, en titt inuti badrumsskåpet som jag visade er här om dagen. De flesta tror att man har tusentals produkter (okej det har jag, fast i mitt sminkrum ;-) ) och kaos när man är skönhetsjunkie/makeupartist men jag gillar att ha det i ordning. Så här ser det ut än så länge. IMG_6653Den härliga serien Ritual of Sakura från Rituals står högst upp. Jag tänker att den tar jag fram när jag vill ha lite “spa-känsla” och skämma bort mig själv efter en tuff dag.

Sedan har jag mina parfymer. Alltså parfymen från Lancome som jag visade er är det bara ett par droppar kvar av. Jag älskar den!!! bara måste ha en ny flaska av den. Till vänster står Thomas produkter. Han är dock som mig och älskar parfymer så jag antar att det kommer fyllas på ;-)

Spara

502 Comments

Leave a Reply