Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Solskydd för håret

IMG_7262Hej! Har ni haft en fin lördag? Vi har varit på IKEA (för sjuttioelfte gången) och handlat lite smått och gott. Sen kom en kompis till Thomas hit och så har vi käkat tacos och nu är det fotboll på TV, så jag passar på att kika in här ;-)

Jag fick hem ett smart solskydd för håret från Rituals här om dagen.  Bara att spreja i innan man går ut. Brukar ni skydda håret mot solen? Jag ska vara ärlig och säga att jag brukar faktiskt glömma håret med är duktig på att smörja in mig på kroppen.

Det tråkiga för oss som vill ha kalla toner i håret, är att solen lockar fram de gula, varma tonerna. Jag har kämpat ett par tvättat nu med silvershampoo efter den misslyckade färgningen och det börjar äntligen se lite bättre ut. Jag kommer vara noga med att skydda håret från solen i sommar, jag vill gärna behålla de askiga tonerna :-)

IMG_7265..okej, mitt hår är INTE så gult som det ser ut på bilden ;-)

No Comments

    Leave a Reply