Meny
HEMMA HOS OSS

Mitt nya sminkrum!

IMG_7270Måndag och ny vecka, härligt! Min söndag slutade helt perfekt igår med en fantastisk konsert av Coldplay på Friends Arena… ni som var där vet vad jag menar, herregud vilken show! :-) Jag filmade faktiskt en del igår. Försökte göra en så kallad “vlogg” (vad gammal jag lät nu, haha) så om jag lyckas redigera och sätta ihop den så kommer en film inom kort ;-)

Nu tänkte jag visa er mitt nya sminkrum som snart börjar bli klart! Ovan ser ni nya bordet med stol, båda från IKEA. Sen min sminkspegel med lampor som kommer från sminkspegel.se samt byrån som också är från IKEA. Låt oss ta en titt i lådorna!IMG_7273I första lådan förvarar jag läpprodukter. Inte någon direkt ordning… men lite sorterat iaf ;-)IMG_7274Sen har jag de flesta av mina paletter och lite lösa skuggor. En del fick inte plats och har faktiskt fått flytta ner i förrådet för ett tag. IMG_7275Sen kommer en låda med lite blandat för ansikte. Foundations, puder, primers m.m.IMG_7276Sen kommer en låda med mestadels rouger, solpuder osv. men som ni säkert kan se har det smygit sig ner en del annat också :-PIMG_7277Femte lådan innehåller nagellacker. Mestadels från O.P.I, Essie och Depend. Ute vid kanten till vänster hittar ni mina favoritlacker just nu, akryl-lacker från Lackryl. IMG_7281Sedan har vi en låda med blandad hudvård.IMG_7282En låda med hårprodukter.. som blivit ganska stökig för jag var där och rotade efter en produkt här om dagen. Ser ni det vita stiftet med två röda linjer? Det är ett liniment i stiftform som är SKITBRA om man t.ex. har ont i ryggen (som jag har ibland), bränner väldigt härligt! IMG_7283Jag blev faktiskt förvånad att det var så tomt här! haha. En låda med lite brun-utan-sol produkter som jag har tänk att testa inom kort helt enkelt :-)IMG_7284Längst ner hittar vi frans-lådan. Dock ser jag att det har smygit sig ner ett par nyheter från ModelsOwn där också :-) Ska visa er mer av dom inom kort!IMG_7285Mitt rum är självklart inte bara ett sminkrum utan också ett gäst-rum. Jag kan visa er mer senare om ni vill :-)

Ha en fin måndag! ♥

Spara

5 Comments

 • Lotta
  5 July, 2016 at 20:32

  Det ser väldigt fint ut! Kul att se!

  Reply
  • isastar
   6 July, 2016 at 11:49

   Tack! :-D

   Reply
 • Lina
  6 July, 2016 at 00:00

  Så fint!! Har kikat på samma sminkspegel o måste fråga om du är nöjd med din? /Lina

  Reply
  • isastar
   6 July, 2016 at 11:49

   Tack! :-) Jag är supernöjd, gillar att man kan dimmra ljuset så det går att inte ha den så starkt om man bara vill ha den som belysning liksom :-) kram!

   Reply
 • Jimmybar
  8 August, 2023 at 19:51

  generic prednisone 10mg: https://prednisone1st.store/# prednisone 60 mg price

  Reply

Leave a Reply