Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR

Populära produkter: LYX eller BUDGET, du bestämmer!

Godmorgon! Eftersom ni gillade mitt förra LYX eller BUDGET inlägg så kommer här ett nytt! :-) Denna gång har jag riktat in mig på highlighters och liquid lipsticks som är sjukt efterfrågade i skönhetsvärlden just nu!dupe-elf-beccaBecca’s highlighters är hypade världen över och ofta slutsålda. Känner man inte för att lägga 350kr på EN produkt så funkar det minst lika bra med den här bakade skuggan från budgetmärket E.l.f – dom ser mer eller mindre exakt likadana ut när man swatchar dom. dupe-lolita-kvdKat Von D’s flytande läppstift som blivit så hypat att det sålde slut på nolltid vid lanseringen har fått en stark konkurrent. Hos NYX hittar man “soft spoken” som är nästan identisk i färgen – för en hundralapp mindre.kylie-jenner-dupeEn annan väldigt populär läppfärg – Posie K från Kylie Jenner’s egna kollektion har en “tvilling-färg” hos Milani’s Amore matte lipcream Precious. anastasia-dupeAnastasia slog ner som en bomb i skönhetsvärlden och hennes produkter blev sjukt hypade från dag ett! Ett budget-alternativ till hennes populära highlighter “so hollywood” är Kiko’s ögonskugga 208 Light Gold. Dom är nästan helt identiska bredvid varandra! Du hittar Kiko i bl.a. Mall of Scandinavia här i Stockholm :-)

545 Comments

Leave a Reply