Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Anastasia summer lip gloss

IMG_7548IMG_7550Anastasia Beverly Hills har släppt en sommarkollektion som innehåller ett set med sex stycken läppglans. Dom ser kanske stora ut på bild, jag trodde faktiskt att dom var stora när jag såg bilder på instagram först. I verkligheten så är dom mindre än de vanliga glossen som ligger på 4,5g per tub medan dessa endast är på 2g. Det gör mig dock inget eftersom det är lättare att ha med ett litet gloss i shorts eller kjolfickan under sommaren.

Finishen är väldigt täckande och dom luktar även väldigt gott. Fem av glossen är matta i färgen medan “St Tropez” har ett guldigt skimmer. Det är kittet kostar ca 240kr och går att beställa på www.anastasiabeverlyhills.com

Vilken tror ni är min favorit? Svaret hittar ni om ni scrollar ner ;-)

IMG_7557St Tropez / Blushing / Grape Jelly / Toffee / Caramel / TangoIMG_7561Min favorit i denna kollektion är färgen Tango. Perfekt hallonröd!

Spara

No Comments

    Leave a Reply