Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Strobing

IMG_7612IsaDora har äntligen släppt sitt Strobing Stick! Jag fick se denna produkt redan för ett par månader sedan och jag har sedan dess bara gått och väntat på att den ska släppas :-)

Formulan är krämig men torkar rätt så fort. Trots att den blir torr så går det att jobba ut den även i efterhand om man vill. Färgen är lite champagne-aktig och smälter fint in i min hudton. Om jag jämför med sticket från Marc Jacobs som jag visade er för ett tag sedan så är denna lite varmare i tonen medan det från MJ är  mer vit/kall.

IsaDora 1146 Strobing Highlighter Stick kostar 129kr.IMG_7615OBS: Swatchen gör inte denna produkt rättvis, man måste se den i verkligheten för att se det fantastiska skimret.

Så här lägger du strobing: 

Tänk på vart ljuset faller naturligt; på kindbenen, i pannan, längs näsryggen, hakan, amorbågen och kanske även nyckelbenen. Applicera en highlighter i kräm eller puderform på dessa ställen. Använd sedan fingrarna eller en borste för att sudda ut skarpa kanter så att det smälter samman med din hudton och ger en fin lyster till ditt ansikte.

No Comments

    Leave a Reply