Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NABLA Mermaid

nabla-mermaid2nabla-mermaidJag har äntligen tagit mig i kragen och hämtat ut ett presskit från italienska NABLA‘s med deras senaste kollektion Mermaid. Av alla bilder jag har sett på nätet så var mina förväntningar höga.. och jag gillar precis ALLT i den! Det är sällan jag gillar allt i en hel kollektion men denna träffar verkligen mitt i prick. Låt oss ta en närmare titt! :-)nabla eyeshadowsKan vi börja tala om dom här ögonskuggorna? Alltså wow vilka pigment och shimmer! Jag kan inte riktigt bestämma vilken som är min favorit, för varje färg jag swatchade så blev det ett “omg, wooow” haha :-)

Vilken gillar du bäst?nabla eyeshadows swatch mermaidChemical bond, Cleo, Juno Moon, Sensuelle, Selfish, Under Pressure nabla-lipstickLäppstiftet “Closer” är väldigt lik min naturliga läppfärg. Den ger en fin matt, naturlig färg och känns väldigt behaglig på läpparna.nabla closter swatches lipsticknabla blushRouget “Coralia” har en matt korallrosa färg.

Visste ni att Nablas produkter är helt veganska?

Produkterna går att beställa på www.nablacosmetics.com och dom skickar till Sverige :-)

No Comments

    Leave a Reply