Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Stockholms skärgård

IMG_7807IMG_7739IMG_7758IMG_7784IMG_7829IMG_7832IMG_7838IMG_7779

Hej på er! Har ni haft en fin lördag? :-) Vi har varit ute och åkt lite båt i Stockholms skärgård idag. Det var mulet på förmiddagen men sedan runt lunch så kom solen och vi njöt av värmen. Känner nu att det hettar i hela ansiktet, det beror nog på kombinationen av vind och sol. Vi käkade lunch ute på Svartsö Krog och jag lyxade till det med en toast skagen, mums! :-)

Förresten, vi har bokat en utlandsresa nu. Om ca två veckor drar vi iväg till Grekland. Oj, oj vad jag längtar! Jag har redan börjat planera min packning i huvudet. Jag ska visa er lite produkter jag alltid brukar ha med när jag är ute och reser :-)

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll allihopa ♥

514 Comments

Leave a Reply