Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Quick fix när du inte orkar tvätta håret!

IMG_7843Jag har testat ett nytt torr-schampoo från Moroccanoil som är helt underbart! :-) Jag avskyr när håret blir strävt och nästan lite “kladdigt” av torr-schampoo. Jag vill ha det så där lent som efter att man har tvättat det, och exakt så blir det med denna! Dessutom luktar den supergott och innehåller UV-skydd.

Som ni ser på före- och efter-bilden nedan så lät jag håret bli riktigt fett för att verkligen se resultatet. Jag klarar egentligen inte av att gå med så fett hår. Jag blir på dåligt humör då, haha! men jag satte upp det i en svans och då går det bra.

Jag tycker att det är perfekt att ha med sig torrschampo när man är ute och reser eller är t.ex. i sommarstugan. Vi har ingen möjlighet att duscha i vår sommarstuga  och då är det skönt att kunna fräscha till håret ändå.

Brukar du använda torrschampo? torrshampooKostar ca 249kr för 205ml.

No Comments

    Leave a Reply