Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Doftstickor

IMG_7901För några veckor sedan så påpekade Thomas att mina doftstickor från Rituals luktade väldigt gott. Jag har den vita flaskan “The Ritual of Karma” inne i mitt sminkrum/gästrummet. När vi var på Mall of Scandinavia så passade vi på att gå in i Rituals-butiken där. Det finns så himla mycket fint och dofterna är fantastiska på det mesta. Det slutade med att vi köpte stickor med doften “Hamam secret” till Thomas kontor/gästrum :-) Dom luktar fräscht utan att det blir för mycket tycker jag.

Vi funderar på att köpa ett set med handtvål och handkräm till gästbadrummet också. Vi kör på Molton Brown set i stora badrummet men saknar något i det lilla :-)2016410446106810_sbig

Spara

No Comments

    Leave a Reply