Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Lackryl sommarlacker!

lackrylNya sommarfärger från LYX cosmetics.

Kommer ni ihåg  Lackryl som jag har visat här i bloggen förut? Det är ett svenskt märke med akryl-lack, det enda i världen faktiskt. Det är två härliga tjejer som ligger bakom produkterna och dom har flera års erfarenhet av naglar.

Akryl-lack skiljer sig från gel-lack. Akryllacken behöver inte bas- eller topplack utan du applicerar bara färgen och härdar i UV-lampa. Jag brukar lägga 2-3 tunna lager på varje nagel, då sitter det allra bäst. Det jag gillar med dessa lack är att dom blir superblanka och håller sig så upp till två veckor. Det blir ingen kladdig yta på nageln efter att du har härdat det i lampa och det beror på akrylmolekylerna är större och tyngre och därmed också allergivänliga.

Mina favoritfärger har länge varit French Pink, Nude Dude och Dusty Rose men nu har det kommit ett helt gäng nya sommarfärger! :-) Vill man istället ha en matt yta istället för superglansig så har det nu också kommit ett matte top coat.

Jag älskar dom här lackerna, helt klart mina nya favoriter!

Spara

1 Comment

  • Gabriella Olsson
    22 December, 2016 at 09:19

    Fantastiskt fint och hållbart! Naglarna blir starka och har en chans att växa. Men tyvärr kan jag inte använda det mer då jag är allergisk mot det Så samtidigt måste jag komma med en liten varning. Jag får små blåsor runt naglarna och kli på fingrarna.

    Reply

Leave a Reply