Meny
HEMMA HOS OSS / RESOR & HOTELL

DYI tavlor

IMG_8361IMG_8365Hej på er! Har ni haft en fin lördag? ..tänkte jag skriva, herregud vad dag-förvirrad man blir när man har semester, haha! Få se nu, torsdag är det idag ju :-)

Jag och Thomas tog en lång sovmorgon imorse och sedan satt vi länge och åt frukost innan vi tog oss ut på ikea. Jag har “designat” egna tavlor i photoshop efter inspiration från diverse webshoppar på nätet. På ena tavlan står det HORSENS, det är staden som Thomas kommer från i Danmark, och sen står det SUNDSVALL dvs. min hemstad och sedan koordinater under dem bägge. På den tredje tavlan är det alla tvättsymboler och dess betydelser, den har jag tänkt ha i badrummet :-)

Så vår (läs: min) plan var att hitta svarta snygga ramar att montera dom i. Thomas var inte helt nöjd med mitt beslut men jag köpte dom ändå. Tji mig så hade dom fel mått!! :-( Så nu måste jag lämna tillbaka dom och köpa andra, ååh. Får ta tag i det efter Grekland och visa er slutresultatet då istället.

Nu ska jag packa vidare här och skriva färdigt en del inlägg som kommer dyka upp här när jag är borta. Har tänkt ta med mig datorn till Grekland så jag kan blanda och uppdatera er med lite semesterbilder också, låter det bra? :-)

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply