Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Ansiktsrengöring

IMG_8345IMG_8347IMG_8350Har ni sett ansiktsrengöringsborstar från svenska märket FOREO? Jag använder den stora Luna sedan tidigare men fick nyligen hem en mini-variant. Hur söt? :-)

Borsten är gjord i silikon och är vattentät. De tjockare knopparna högst upp är till för att rengöra en oljig hud och områden som är svåra att nå. De mindre knopparna för stora ytor så som panna och kunder och funkar för såväl normal som känslig hud.

På baksidan sitter det en startknapp som gör att borsten vibrerar. Den påstås med sina 8000 pulsöringar per minut kunna ta bort 99,5% smuts, olja och smink från huden.

Borsten kan inte laddas men den håller ca 100 tvättar.IMG_8356Den stora borsten är rätt så dyr men den här lilla varianten kostar bara 299kr så det är perfekt om man vill testa produkten innan man köper en stor. Jag kommer ha med mig den här till Grekland då den är perfekt resestorlek. Kommer bli skönt att kunna få bort all solkräm och sand från ansiktet på kvällarna :-)

No Comments

    Leave a Reply