Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

NudeStix, nytt märke hos Sephora!

IMG_8373IMG_8375Nudestix är ett nytt märke hos Sephora och jag har testat Intense Matte Lip + Cheek Pencil i färgen Purity. I lådan så ingår det en tjock penna med en krämig färg som går att använda på både läppar och kinder samt en tillhörande pennvässare.

Märkets grundare Jenny Frankel har över 20 års erfarenhet inom kemi och valde att ta fram detta märke tillsammans med sina två döttrar Ally och Taylor som också är märkets modeller. Tanken är att du endast med lite färg och få produkter ska kunna framhäva dina vackraste drag.

Färgen Purity är verkligen i min smak och det finns många fina “basfärger” i sortimentet. Jag föredrar dock en mattare finish än så här. Den torkar liksom inte utan känns kladdig på läpparna vilket gör att jag gärna inte vill äta och dricka utan att ha en spegel i närheten. Dock förstår jag samtidigt att den måste vara lite kladdig om du ska kunna använda den som rouge också. IMG_8383Pris: 250kr styck på Sephora.

No Comments

    Leave a Reply