Meny
GREKLAND - KOS / RESOR & HOTELL

Camel Beach

sunset

Sitter på balkongen i detta nu efter en heldag på stranden. Vi tog moppen och åkte helt till andra sidan ön idag. Stranden vi först tänkte åka till heter Paradise Beach men vi fick tips av en lokalbo att åka till Camel Beach som ligger liten bit därifrån istället. En lång, brant och slingrig väg tog oss ner till stranden. Väl värt, det var så mysigt och inte lika mycket turister! :-)

Nu ska jag strax sätta igång och göra mig i ordning och sen ska vi ta en promenad in till stan och äta. Igår åt vi fantastiskt god mat och såg på grekisk dans. Min sociala pojkvän började dessutom prata med grannbordet (två turkar som seglat över till Kos på semester) så det slutade med att vi satt och pratade med dem fram till midnatt :-)

Kram på er och ha en fin kväll! ♥

517 Comments

Leave a Reply