Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / RESOR & HOTELL

Hår- och kroppsprodukter för semestern!

IMG_8450Här har vi en del av de skönhetsprodukter som jag har med mig hit ner till Grekland denna gång. Vissa har ni sett förr, andra är nya. Vi kan börja från vänster.

LCC – The heat is on är en värmeskydds-spray till håret. Denna har jag faktiskt inte använt supermycket om jag ska vara ärlig. Inte för att den är dålig på något sätt utan för att jag varken har fönat eller plattat/lockat håret något här nere. Det är för varmt!

Body Buttern från Soap & Glory har däremot använts väldigt flitigt. Om man inte vill att färgen ska falla av så snart man kliver av planet hemma i Sverige så är det superviktigt att återfukta huden massor :-) Jag smörjer in hela kroppen rikligt med denna kräm varje dag, den luktar fantastiskt gott och går snabbt in i huden!

CC Creme från Kerastase är ett måste för mig på semestern. Den funkar som ett solskydd för håret och gör att det inte blir missfärgat. Blont hår vill gärna bli gult i solen men med denna kräm så håller det sig kallt, precis som jag vill ha det :-)

Sen använder jag schampo från Maria Nila. Serien Head & Hair Heal är perfekt för ett torrt hår och innehåller aloe vera som är skonsamt mot hårbotten.

IMG_8453LCC Intense Care har jag också använt så gott som varje dag. Solen och saltvattnet är inte snällt mot håret och det behöver allt kärlek det kan få!

LuxeOil använder jag alltid hemma efter hårtvätt också. Den ger fukt åt hårtopparna utan att det blir tungt eller “kladdigt”.

Erborian Pink Perfect Creme är faktiskt helt ny för mig. Det är en primer som jag har testat nu under dessa dagar. Den ger en skön känsla till huden och jämnar ut så att porer syns mindre.

Sist men inte minst har vi rengöringsborsten från Foreo som jag visade er innan jag åkte. Den har jag också använt varje dag och det är SÅ skönt att få bort all fet solkräm och sand :-)

3 Comments

 • Annika
  2 August, 2016 at 20:06

  Vet du möjligen var Erborian finns att köpa?

  Reply
  • isastar
   2 August, 2016 at 22:50

   Ja, på Sephora! Dock lite osäker på om dom har lanserat än eller om det är på g! :-)

   Reply
 • Lotta
  3 August, 2016 at 13:07

  Kul att se! Och så får man lite tips!

  Reply

Leave a Reply