Meny
GREKLAND - KOS / RESOR & HOTELL

Zia

ziaAlltså, grekisk mat. Muuuums!

Godmorgon! Hann inte kika in här igår då vi spenderade hela dagen ute och sen var vi bara på hotellet en snabbis för att duscha och byta om innan solen skulle hinna gå ner. Vi åkte nämligen upp till bergsbyn Zia för att se på solnedgången och äta middag. Så himla mysigt! Ska visa er fler bilder därifrån senare idag.

Nu ska vi iväg till en strand vi hittade igår. Jag brände mig lite på ryggen i förrgår och har därför varit försiktig i solen men nu har det gått över så idag ska jag vara noga med solskyddsfaktorn men försöka bli lite brun ;-)

Är ni noga med att smörja in er när ni är i solen? Senare idag ska jag visa er vilka produkter jag har med mig och vilka jag gillar samt ogillar :-)

Vi hörs sen! Kram ♥

526 Comments

Leave a Reply