Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / RESOR & HOTELL

Solskydd!

IMG_8456Jag visade er ju vilka hår- och kroppsprodukter jag har med hit till Grekland och det verkade uppskattat så jag kör vidare med solskydd också! :-)

Rituals Sun Protection Body Oil SPF30 använde jag de första två dagarna och själva skyddet funkade bra. Problemet med denna är dock att oljan inte går in i huden så snabbt utan lägger sig som en hinna på huden. Det är lite jobbigt tycker jag, speciellt om man vill smörja in sig på hotellet och sen dra på sig kläder för att gå ut. Det blir väldigt kladdigt :-/

Rituals Sun Protection Hair Spray har jag däremot använt flitigt. Jag brukar inte bränna mig i hårbotten men vill skydda färgen. Jag har sprayat denna i hela håret, den blir lite sträv just i början men inte hård som en hårspray.

ACO SPF20 Sun Milk har jag använt sedan dag tre och denna gillar jag verkligen! Den har en skruvkork med ett hål i mitten vilket gör att man slipper massa onödigt kladd. Den går snabbt in i huden och luktar gott. Det står att den är very water resistent men jag har ändå smort in mig på nytt efter varje bad. Eftersom den går in så fort i huden så känns det som den försvinner, men jag kanske bara inbillar mig :-)

Sheseido SPF50 för ansiktet har ni sett tidigare, här. Jag hade faktiskt med mig en till kräm för ansiktet, LCC protect my face SPF50 men den lägger sig som korvar på huden så jag har helt skippat den och kört på denna istället. Sheseidos kräm går så fint in i huden så att man blir inte vit i hela ansiktet. Jag har inte heller bränt mig nånting och upplever att den sitter väldigt bra trots all svett, saltvatten osv.

483 Comments

Leave a Reply