Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Bästa vattenfasta mascaran?

04082016-IMG_884704082016-IMG_8853Hej på er! Då var man hemma i Sverige igen :-) Hemresan gick väldigt bra och jag sov större delen av tiden. Vi var nog inte hemma innanför dörren förrän kl 04.00 så vi gick och lade oss direkt och packade ur väskorna och allt igår efter en lång sovmorgon.

Kom på att jag glömde visa er denna mascara från IsaDora som jag använde nere i Grekland. (Sorry för helt galen skärpa på första bilden, haha). Jag tänkte iaf att jag skulle hård-testa den och det kan jag lova att jag gjorde!

Den ska alltså vara 100% waterproof så det var upp till bevis. Jag badade i saltvatten, svettades i massor, smörjde in mig med fet solkräm i ansiktet, gnuggade när jag fick saltvatten i ögonen osv. Satt mascaran kvar? Jajamen!! Den släppte inte det minsta, så ja.. den ÄR 100% waterproof! :-)

Den är dock ganska så blöt i konsistensen som vattenfasta mascaror brukar vara så det blir inte direkt någon volym på fransarna men den separerar fint och gör att mina vanligtvis ljusa fransar framhävs mer.

Ett tips är att först använda din favorit-mascara och sedan dra på ett avslutande lager med vattenfast mascara så får du volymen :-)

4 Comments

 • Lotta
  8 August, 2016 at 14:41

  Tänk jag tycker inte alls om den! Tycker den är torr och fransarna blir inte alls fina. Önskar jag kunde tipsa om nån annan men har inte hittat nån bra vattenfast.Får köra vidare på Max Factor 2000 Calorie som tåler en hel del.

  Reply
  • isastar
   8 August, 2016 at 21:07

   Torr? oj så märkligt, min är jätteblöt :-) konstigt!

   Reply
 • Anna
  10 August, 2016 at 14:20

  Jag tycker den är superbra! :)) sååå nöjd!! På mig gör den fransarna så fylliga och långa. Vet du om den som inte är vattenfast ger lika fint resultat?
  Ha en fin onsdag!

  Reply
  • isastar
   10 August, 2016 at 15:30

   Oj, jag vet faktiskt inte. Jag har inte provat den vanliga tror jag. Kul att du får fylliga fransar med denna, det får inte jag! :-( Kram

   Reply

Leave a Reply