Meny
ISABELLE GILLAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Holo i höst!

fantasy-dependLady Wizard, Night Potion, Dungeons & Goddesses, Unicorn Dream, Dragon Flirt, Pegasus Girl, Sweet Elves, Forbidden Witchcraft.depend-fantasyBrr, vart tog sommaren vägen?! Känns konstigt att tänka på att man låg på stranden och hade 36 grader varmt förra veckan och nu tar man på sig höstjackan. Hoppas verkligen att denna vecka bara är tillfällig och att solen och värmen kommer tillbaka, jag är inte helt redo för höst än.

Men eftersom vädret är som det är så kan vi ju passa på att ta en titt på lite höstnyheter från Depend. I kollektionen Holo Fantasy som släpps i slutet av september kommer 8 nya holografiska lacker. Glittret gör sig allra bäst i solljus och skimrar otroligt fint.

Pris 29kr per flaskadepend fantasy

2 Comments

 • Lotta
  9 August, 2016 at 22:09

  Jag vill absolut ha flera stycken! Gillar holo!

  Reply
  • isastar
   10 August, 2016 at 11:45

   Superbra pris på dom också tycker jag! :-D

   Reply

Leave a Reply