Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Nipple Balm.. for lips!

09082016-IMG_8876Först, kan vi ta en titt på holografiska lacken jag skrev om igår? Alltså SÅ himla fina i rätt ljus! Kan typ inte sluta stirra på glittret som glimmar i regnbågens alla färger. 09082016-IMG_8878Nu till det jag egentligen skulle visa. Nipple Balm for Lips från Dr. Lipp. drlipDet här är en tjock, återfuktande kräm som makeupartister i London älskar. Den innehåller 100% lanolin, ett ämne som utvinns ur fårull – man tar självklart bort smuts och lukt så den är helt genomskinlig och doftar ingenting :-)

Det är en multifunktionell produkt som man kan använda på läpparna, torr hud, torra nagelband, brännskador, bröstvårtor vid amning och den är till och med så “ren” att man kan smörja in en röd bebisrumpa med den!

Resultatet blir glansigt och supermjukt därför kan man också använda den för att ge lyster åt kindbenen, skapa glossig ögonskugga osv. 09082016-IMG_8886Mina läppar som utsatts av mycket sol den senaste veckan kan verkligen behöva återfuktning :-)

1 Comment

Leave a Reply