Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Bästa lösfransarna för en naturlig look!

11082016-IMG_8912Idag sprang jag förbi Åhléns City på drottninggatan efter jobbet. Jag är väldigt sällan inne i stan måste jag erkänna och det var först idag som jag såg allt dom har gjort om nere på skönhetsavdelningen vid tunnelbaneplan. Jäklar vilket skönhets-mecka! Jag gick typ vilse bland alla hyllor och såg en hel del nya märken som Åhléns inte har haft förut, kul! Jag hade tyvärr inte så mycket tid att gå runt så jag får ta en tur dit igen och kika mer :-)

Jag köpte iaf Maybellines foundation Fit Me Matte Poreless i färgen 105 för den är typ jämt slut och är en perfekt färg för mig, dock inte nu när jag är brun men jag tänkte att jag lägger den på lager eftersom det var extrapris ;-)

Sen köpte jag ett paket fransar, Sweed Lashes Linda Hallberg edition. Jag ÄLSKAR dom här fransarna och dom ger ett så himla fint och naturligt resultat. Jag ska använda dom på bruden jag ska sminka på lördag tänkte jag :-)

11082016-IMG_8919

2 Comments

 • Pernilla S
  14 August, 2016 at 13:46

  Jag är nybörjare på det här med fransar, och har köpt på mig dom där från Sweed och älskar dom! Så enkelt. Nån dag ska jag väl dock lära mig hela rader också ;)

  Reply
  • isastar
   14 August, 2016 at 16:57

   Ja dom är väldigt enkla och det går så snabbt och ser så naturligt ut! :-D

   Reply

Leave a Reply