Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

IsaDora Bohemian Flair Höst 2016

IsaDora: Isadora Fall Make-Up 2016; Isadora Bohemian Flair Autumn Make-Up 2016; IsadoraBohemianFlairFallMakeUp16; IsadoraBohemianFlairAutumnMakeUp16; Lip Desire; LipDesire

IsaDoras höstkollektion heter Bohemian Flair och har inspirerats av det bohemiska 70-talet fast med en modern twist. Jag älskar färgerna och dom känns helt rätt i tiden! Jag har fått hem några av produkterna (glömde dock fota rougerna) så låt oss ta en titt! :-)
isadora2016isadora-lippieLip Desire Sculpting Lipstick var de första jag fastnade för i denna kollektion. Tre krämiga stift som ger ett glossigt resultat. Jag gillar hur tippen är formad, den är väldigt enkel att måla med. Min favorit är helt klart färgen 52 Praline (till vänster). I mitten ser ni färgen 56 Rosewood och till höger 68 Rum Raisin.isadora nailpolishChoco Chic, Purple Paisley och Soft Sude är tre nya färger av de populära Wonder Nail lacken. Jag gillar den breda borsten på dessa lack och tycker också att dom sitter bra.14082016-IMG_8971I kollektionen kommer även tre nya ögonskuggspaletter. Jag gillar IsaDoras skuggor och tycker att dom har bra pigment för att vara ett “budgetmärke”. isadora eyeshadowEye Shadow Quartet Bohemian – Varma guldiga toner med inslag av koppar och burgundy. Detta är min favorit! Dom här färgerna gör sig så fina till blå och gröna ögon.isadora ögonskuggaEye Shadow Quartet Soft Sude – En kallare palett med mer grå och beiga toner. Denna palett har den enda matta skuggan som är ljust grå-beige. isadora ögonEye Shadow QuartetVintage Velvet – En palett med lite mörkare grå toner, nästan med lite inslag av grönt. Jag tycker att färgerna som jag har swatchat på mittenfingrarna var lite väl lika och hade gärna bytt ut en av dem för att göra paletten mer användbar. liplinerSom ett komplement till läppstiften ovan så kommer även tre läppennor med samma färger/namn. Jag tycker dock att stiften ger så pass bra med färg så penna är inte nödvändigt för färgens skull. Dock så är dom vattenfasta och sitter som berg, så vill man vara säker på att färgen sitter kvar länge så kan man grunda med dessa innan eller varför inte måla hela läppen med bara pennan för ett mer matt resultat.
Jag återkommer med priser inom kort! :-)

Spara

No Comments

    Leave a Reply