Meny
NYA PRODUKTER

Body Butter utan doft!

21082016-IMG_926921082016-IMG_9271Cetaphil har synts lite överallt den senaste tiden och sägs vara “Hollywood-stjärnornas favoritmärke”. Ni har säkert sett det? Jag vet inte om det stämmer och en sån “slogan” gör mig alltid lite skeptisk om jag ska vara ärlig.  Jag har haft  den här burken hemma ett tag utan att prova den.

Min favorit från Soap & Glory tog slut här om dagen och mina ben behövde verkligen återfuktning efter duschen, jag vill inte att min bruna färg ska försvinna! ;-) Så jag gav Cetaphil ett försök och ja, jag gillar den. Den har en ganska fast konsistens men ändå len, tänk er typ smör som nyligen tagits ut ur kylen.

Den luktar ingenting och går snabbt in i huden, därför passar den extra bra för dig som har känslig hud eller har svårt för dofter. Kroppen känns skönt återfuktad men inte jobbigt kladdig. Jag föredrar dock body butters med doft, om jag får välja.21082016-IMG_9266Vad tycker ni om min nya tavla i badrummet förresten? Ännu en som jag gjort själv efter lite inspiration från nätet :-)

4 Comments

 • Anna
  22 August, 2016 at 12:01

  Fin tavla!
  Jag föredrar också med doft, gillar Victorias secrets body butter väldigt mycket :)

  Reply
  • isastar
   23 August, 2016 at 11:58

   Tack! :-) Dom har jag faktiskt inte provat, bara sprayerna. Tack för tips! :-)

   Reply
 • Sandra
  23 August, 2016 at 18:28

  Jättesnyggt! Perfekt att ha tillhands ju.
  Har inte provat den men ett tips är eucerin ph5 skin-protection lotion, väldigt mild men gör verkligen huden super återfuktad!
  Kram Sandra

  Reply
  • isastar
   23 August, 2016 at 20:33

   Tack! :-) hmm, jag har inte testat den tror jag. Tack för tips :-) kram!

   Reply

Leave a Reply