Meny
NYA PRODUKTER / ÖVRIGT / PRODUKTRECENSIONER

Mask.. för fötterna?

21082016-IMG_927521082016-IMG_9278I helgen testade jag en ny produkt från Sephoras egna märke, en fot-mask! Mina fötter har blivit så torra under sommaren, jag antar att det beror på allt bad i saltvatten och barfota-springande. Jag använder vanligtvis en elektrisk fotfil från Apolosophy (den har jag visat er förut) men kände att mina fötter även behövde fukt. Jag är väldigt dålig på att använda fotkräm (läs: händer typ en gång per år) så jag tänkte att en fotmask kanske kunde göra susen?!

Den här masken innehåller två påsar som ser ut som strumpor. Krämen är redan i påsarna så du sticker bara ner fötterna, använder tejpbiten för att sätta fast dem och sen ska det verka i ca 20 min. Jag slängde upp fötterna på soffan och väntade på att få babylena fötter!

Resultatet var väl inte häpnadsväckande om jag ska vara helt ärlig. Den exfolierar inte utan gör bara fötterna mer återfuktade och mjuka. Lite lyx i vardagen liksom, men du kan behöva använd fotfilen ändå. Doften är väldigt lik LCC (Löwengrip Care & Color) spa-serie, vilket är trevligt!

Ett paket med ett par foot-sheets kostar 38kr hos Sephora.

21082016-IMG_9291

No Comments

    Leave a Reply