Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Middagsevent med Exuviance

24082016-IMG_930024082016-IMG_931424082016-IMG_930224082016-IMG_932224082016-IMG_9325Igår var jag inbjuden till en exklusiv middag tillsammans med hudvårdsmärket Exuviance och presskontakterna. Vi var ett gäng bloggare, journalister och branschfolk som åt god mat och fick lyssna på två representanter från märkets huvudkontor som ligger i Priceston, USA.

Jag har alltid trott att Exuviance är ett märke för personer med problemhy då produkterna säljs hos hudterapeuter men vem som helst kan såklart använda dom. Det var väldigt intressant att få höra om all forskning som ligger bakom varje produkt. Jag har faktiskt blivit mer och mer intresserad av kemi och innehåll i produkter. Jag skulle lätt kunna tänka mig att ta en kurs i något sånt! :-)

I alla fall så fick vi med oss två nya produkter hem, men dom är lite hemliga än så länge och lanseras först i vinter så jag får tyvärr inte skriva så mycket mer om dom ännu. Jag har inte provat Exuviances produkter tidigare så det ska bli intressant att testa. Jag får återkomma till er sedan lite närmare lanserings-datumet!

4 Comments

 • Frida
  25 August, 2016 at 19:26

  Har använt Exuviance produkter i flera år och kan inte leva utan dem! Jag har ingen sk “problemhy” utan vanlig blandhy, men deras produkter gör helt klart underverk ändå! Märker direkt skillnad de gångerna jag testat något annat och går därför alltid tillbaka till dem. Du måste testa nattkrämen “evening restorative complex”, en favorit :)

  Reply
  • isastar
   26 August, 2016 at 10:14

   Jag har hört flera med liknande historier så det verkar vara riktigt bra produkter! :-) Tack, nattkrämen ska jag se till att testa. Kram <3

   Reply
 • Tova
  26 August, 2016 at 08:02

  Har provat ett startkit från Exuviance och är imponerad. Fina, lena produkter och speciellt Moisture balance toner har en fin doft och gör att jag upplever hyn som fullständigt ren efter rengöring och redo för dag-/nattcreme. Ska överväga att köpa större produktförpackningar framöver. :)

  Reply
  • isastar
   26 August, 2016 at 10:15

   Va kul! Det verkar som väldigt många är nöjda med produkterna. Ska bli spännande att prova :-) kram <3

   Reply

Leave a Reply