Meny
EVENTS / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Guldknappen-sminkning!

guldknappen sminkningGuldsminkning.. till Guldknappen, såklart ;-)gudlknappen 2016guldknappen makeupHej på er!! Inte långt kvar tills jag ska bege mig till Grand Hotell och årets Guldknappengala nu! :-) Jag sminkade mig tidigt imorse (jobbat hela dagen) så jag hoppas att sminket ser fräscht ut hela kvällen. Grundade ordentligt med primer så det ska nog sitta ;-)

Vi bloggare ska samlas tillsammans med DV redaktionen innan och “piffa” till oss lite och äta innan festen sätter igång kl 21. Jag hoppas verkligen att det finns en hårstylist på plats för jag har inte gjort nånting med mitt hår! Har med en locktång i väskan i värsta fall, haha ;-)

Förresten, jag vet att en av fransarna på bilden sitter konstigt (ni med tränat öga kan säkert se det) och jag kan informera om att jag fixade till den efter att bilderna togs ;-)

Kram på er! ♥

Recept på min guldknappen-sminkning;

Primer: Erborian, Pink Perfect Creme

Foundation: ArtDeco, Nude Foundation nr 80

Puder: Makiash, Perfect Finish Loose Powder

Rouge & Highlighter: ModelsOwn, Sculpt & Glow palette Light to Medium

Ögonbryn: NYX, Tame & Frame Brow Pomade Brunette

Ögonskuggor: Anastasia Beverly Hills (återkommer med namn)

Mascara: Benefit, Roller Lash Mascara

Lösfransar: Sweedlashes Linda Hallberg edition

509 Comments

Leave a Reply