Meny
EVENTS

Guldknappen 2016

guldknappen2016damernasvarld-guldknappen2016guldknappenHär kommer lite bilder från fredagens Guldknappengala. Jag hade systemkameran med mig men den var alldeles för tung att släpa runt på så jag bjuder på halvkassa mobilbilder istället, sorry för det ;-) Stämningen var på topp måste jag säga, normalt tycker jag att galor kan vara lite stela men alla släppte verkligen loss på dansgolvet! Efterrättsbordet var ju också helt fantastiskt.. godis i mängder, mums.

Jag drog mig hemåt redan runt halv 12 faktiskt. Thomas kom hem med flyget från Köpenhamn ungefär samtidigt så vi landade i soffan, käkade chips och berättade om våra minst sagt olika dagar, hehe. moccoIgår lördag hade vi ett bord bokat på Mocco för brunch tillsammans med Emelie, André och deras lille son Alfred. Maten var supergod men servicen under all kritik. Vi fick vänta på maten i över en timma, det var ett långt hårstrå i Thomas äggröra, vi fick ingen barnstol utan fick fixa det själva osv. sedan fick vi vänta ytterligare en timma på pannkakorna. Supertrist!

Vi avslutade dagen hemma hos E & A där vi käkade och såg på fotboll. Jag fick dock sån huvudvärk att jag fick ligga på soffan halva kvällen men det var mysigt ändå! :-)

No Comments

    Leave a Reply