Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Höstnytt från Max Factor!

28082016-IMG_9544Nu blir det mycket ögonskuggspaletter här på bloggen, hoppas ni inte har något emot det :-) Jag fick nämligen hem Masterpiece Nude Palette en höstnyhet från Max Factor häromdagen och jag gillar den, även om vi sett denna typ av palett tusentals gånger tidigare! 28082016-IMG_9547Paletten innehåller åtta pigmenterade skuggor i matta och skimriga formulas och går från ljus till mörk vilket gör att den passar både till vardags och till fest.28082016-IMG_955428082016-IMG_9559Pigmenten är bra men smular lite. Jag gillar ändå att man har både en ljust beige och en mörk brunsvart i matt finish, jag vill gärna ha det i paletter. Här har jag swatchat på bar hud utan något underlag. Kostar ca 199kr och finns hos bl.a. Eleven.se    28082016-IMG_9550Jag fick även hem nya False Lash Epic Mascara, en volym-mascara som ska passa alla typer av fransar. Det känns som att många märken hoppat på den här “solfjäder-formade” borsten nu på senaste. Den ska hjälpa till att fånga upp alla fransar och göra dom fylliga. Den lilla runda tippen hjälper till att separera och komma åt överallt. Jag har inte hunnit prova denna än och jag har heller inte hittat något pris, vill ni veta mer får jag återkomma :-)

Spara

No Comments

    Leave a Reply