Meny
HÅRVÅRD & STYLING

Fläta i nacken

fläta i nackenJag är SÅÅÅ less på mitt hår just nu och skulle verkligen behöva besöka en frisör för både klipp och färg. Jag sprang förbi en salong i Solna centrum igår som jag inte sett tidigare. Mohair tror jag den hette, känner nån av er till den? Vem annars är grymmast på ombres här i Stockholm? Hjälp! :-)

Och en annan sak. Jag vill lära mig är att göra en fläta i nacken! Alltså det är sååå fint och ger en kul twist till den annars vanliga knuten på huvudet. Tyvärr är jag sjukt dålig på att göra flätor på mig själv så jag måste verkligen öva på det.

Spara

4 Comments

 • E
  6 September, 2016 at 22:03

  Pipersgatan 30 är helt klart bäst på färg i Stockholm! Jag har provat runt på olika ställen under ca 10 års tid och äntligen hittat det bästa stället.

  Reply
  • isastar
   6 September, 2016 at 22:13

   Tusen tack för tips, det ska jag kolla upp! :-)

   Reply
 • Jessie
  9 September, 2016 at 20:41

  Michael och frisörerna på götgatan!!Dom har en blogg på hemsidan där dom lägger ut bilder!:)

  Reply
  • isastar
   9 September, 2016 at 20:45

   Tack för tips! Tror jag kan ha sett nån annons med dom på Facebook? ska kolla upp det, tack! :-) Kram

   Reply

Leave a Reply