Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ny doft från Dior!

05092016-IMG_9729-2Godmorgon tisdag! Bara 4 dagar kvar till helg ;-) Jag har nedräkning till nästa vecka för då kommer Thomas mamma på besök samt mina föräldrar – och dom har aldrig träffats tidigare. Jag och Thomas har varit tillsammans i över 4 år nu men eftersom han har sin familj i Danmark och jag min i Sundsvall så har vi aldrig lyckats få till det tidigare. Nu har vi ju dessutom sängplatser till alla, så nu jäklar ska dom få träffas :-D

Här har vi förresten det senaste tillskottet i min parfymhylla, Diors nya Miss Dior Absolutely Blooming. Jag har alltid gillat Miss Dior-parfymerna och denna är inget undantag. Doften har bland annat röda bär i toppen, pion och ros i hjärtat och vit mysk i basen. Den är liiite tyngre och passar perfekt nu i höst tycker jag.

Nu ska jag kila iväg till jobbet, vi hörs! ♥

471 Comments

Leave a Reply