Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Body Mist för dig och ditt hem!

10092016-img_9867Hej på er! Har ni en fin lördag? Jag var ensam hemma igår då Thomas var ute på AW med en gammal vän så jag passade på att avverka ett par avsnitt Blacklist. Sjukt bra serie. Gjorde lite “hemma-tapas”, åt naturgodis och drack ett glas rödvin, egentid deluxe :-)

Idag har vi städat och tvättat här hemma på förmiddagen. Något jag älskar är när det doftar gott hemma. Ni vet när det liksom doftar nytvättat och fräscht av rengöring? Jag använder bland annat en spray från Rituals som jag sprejar runt om i lägenheten. Egentligen är det en Body & Bed Mist så man kan använda den på kroppen och sängkläderna men jag sprejar runt i luften typ överallt, hehe.

Just nu har jag två sorter som ni kan se och dom är faktiskt väldigt dryga. Jag sprejar rätt så ofta men det syns knappt på flaskan ser jag nu. Jag tror att det finns en sprej till varje serie som Rituals har. Vi har ju också doftpinnar i sovrummen, som jag har visat er tidigare.IMG_7901Nu ska jag försöka dra med mig Thomas ut på en promenad. Vi behöver köpa nya snittblommor och få lite friskluft, det är ju så fint väder idag :-)

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply